Main menu
Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forhør DJA før du bestiller en rejse…
En række danske jagtrejsearrangører er ikke medlem af Rejsegarantifonden….
Alle vores medlemmer er registreret i Rejsegarantifonden…
Du kan trygt rejse med et DJA medlem…
DJA er din sikkerhed for, at din rejseudbyder er medlem af Rejsegarantifonden…
Vi arbejder for at gøre din jagtrejse til en god og sikker oplevelse…
DJA er en brancheforening bestående af registrerede jagtrejseudbydere i Danmark….

Nordisk Safari Klub kommenterer embargo..

Nordisk Safari Klub er kommet med følgende kommentar til flere flyselskabers forbud mod transport at jagttrofæer:
Flyselskaber nedlægger embargo på transport af jagttrofæer.
Det er næppe forbigået mange jægere, som er aktive på de sociale medier, at der det seneste års tid, har raset en krig på ord og holdninger omkring trofæjagt. Udgangspunktet har primært været unge amerikanske kvinder, som har lagt trofæbilleder på nettet, hvor de optræder med vildt de har nedlagt. Blandt andet en løve, en puma og en giraf. Charisa Argys, Rebecca Francis, Melissa Bachman og Kendall Jones har været de mest udskældte og har alle modtaget hundredevis af trusler på livet som følge af trofæbillederne.
Generelt har debatten været højst usaglig, men det har ikke forhindret titusindvis af jagtmodstandere i at melde sig på banen med voldsom kritik, flankeret af forskellige kendisser i form af komikere, musikere og skuespillere. Desværre har den højst useriøse og følelsestyrede modstand nu haft held til påvirke flyselskaberne, og det kan meget vel ramme alle rejsende jægere hårdt.
Med netop den voldsomme jagtmodstand på de sociale medier som argument, har Lufthansa således nedlagt embargo på transport af jagttrofæer fra Afrika. British Airways har offentliggjort at de ikke længere transporterer trofæer fra blandt andet Canada og Nordamerika. South African Airlines siger fremadrettet nej til såkaldt "truede dyrearter", som de foreløbig definerer som næsehorn, elefant, løve og tiger.
Senest har også Qatar Airways meldt sig på banen, og det med en total embargo på transport af jagttrofæer. Man kan desværre frygte at udviklingen vil fotrsætte, hvilket kan blive et voldsomt sværdslag mod trofæjagten, som trods alt er en af de absolut største finansielle støtter til vildtbevarelse i tredjeverdenslande. Nordisk Safari Klub følger dette nøje og vil løbende informere om den yderligere udvikling i denne sag.
Jens Kjær Knudsen - NSK