Main menu
Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forhør DJA før du bestiller en rejse…
En række danske jagtrejsearrangører er ikke medlem af Rejsegarantifonden….
Alle vores medlemmer er registreret i Rejsegarantifonden…
Du kan trygt rejse med et DJA medlem…
DJA er din sikkerhed for, at din rejseudbyder er medlem af Rejsegarantifonden…
Vi arbejder for at gøre din jagtrejse til en god og sikker oplevelse…
DJA er en brancheforening bestående af registrerede jagtrejseudbydere i Danmark….

Endnu et solidt DJA aftryk....

Endnu et solidt DJA aftryk  -  denne gang har det været en konstruktivt drøftelse af en bedre service under våbentjek forinden rejse ud af EU.
De fleste af os som sender jægere ud af EU har haft kunder der har glemt at banke på lugen mærket ”SKAT” hvor Deklaration A skal afleveres og Deklaration B stemples inden udrejsen.
Herefter opstår problemet når man skal rejse ind i jagtlandet. Et manglende stempel betyder at jægeren ikke kan dokumentere lovlig udrejse af Danmark.
Afhængig af tolderens dagsform og behov for tilskud til børnenes skolegang er mangen en jagthungrende dansk jæger løbet ind i alt fra våbenkonfiskation, overbetaling for opbevaring, bøder eller andre alvorlige problemer.
I provinslufthavnene hvor de lokale sikkerhedsmedarbejdere for længst har overtaget stempel-opgaven har der normalt ikke været problemer, men i København står stemplet inde på SKAT’s kontor!
Nu har Security i København indvilget i at spørge ind til om jægeren har husket af få stemplet hos SKAT og hvis ikke …..er det retur i løb hen til SKAT.